בורגונדי בקר אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טחון, סטייק עגול, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את השמן ומוסיפים את חתיכות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מפזרים את הקמח על הבשר. מחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בקר
בשר
3
יוצקים מרק ויין אדום.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
מרק
4
מפזרים מלח, מרז ' ורם, קורנית ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מרז ' ורם
טימין
מלח
5
מביאים לרתיחה. כיסוי, ולהפחית את החום. מבשלים במשך 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקר
6
מוסיפים פטריות ובצל לסיר. נוזל צריך פשוט לכסות הכל. במידת הצורך, להוסיף עוד קצת יין כדי לכסות. לבשל עד בצל הם רפויים.