קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

בקר טחון וולינגטון

בקר טחון וולינגטון
אם יש לך שיני שום, קטשופ, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קארי בשר טחון, מורטבק עם בשר טחון, ו מאפה בקר טחון.

הוראות

1
מערבבים את הבשר עם קטשופ, 3 ביצים, תיבול ומים 100 מ " ל במערבל שולחן העליון עבור 5 דקות או לסחוט ו squelch עם הידיים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הבצל, חצי שום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לחץ על הבשר לצורת נקניק על 30 ס "מ x 10 ס" מ על מגש אפייה. מבשלים 20 דקות ולאחר מכן להסיר ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מחממים את החמאה במחבת על חום גבוה, מוסיפים את הפטריות ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שום שנותר ומבשלים עוד 2 דקות, לשפוך את המים העודפים מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מגלגלים מאפה למלבן גדול מספיק כדי לעטוף את הבשר. לנצח את הביצה שנותרה עם קצת מים ומברשת על מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מורחים את התערובת פטריות לרצועה בגודל קציץ בשר לאורך אמצע המאפה. לשבת על הבשר למעלה ואז לחתוך מאפה משני הצדדים לרצועות מהבשר החוצה. תחצה את זה על הבשר כדי לסגור את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מברשת עם ביצה יותר, ואז מניחים על מגש ומבשלים 40 דקות, כיסוי לאחר 30 דקות אם הולך חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל