קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

בקר טחון וולינגטון

בקר טחון וולינגטון
אם יש לך שיני שום, קטשופ, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קארי בשר טחון, מורטבק עם בשר טחון, ו מאפה בקר טחון.

הוראות

1
מערבבים את הבשר עם קטשופ, 3 ביצים, תיבול ומים 100 מ " ל במערבל שולחן העליון עבור 5 דקות או לסחוט ו squelch עם הידיים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הבצל, חצי שום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לחץ על הבשר לצורת נקניק על 30 ס "מ x 10 ס" מ על מגש אפייה. מבשלים 20 דקות ולאחר מכן להסיר ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מחממים את החמאה במחבת על חום גבוה, מוסיפים את הפטריות ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים שום שנותר ומבשלים עוד 2 דקות, לשפוך את המים העודפים מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מגלגלים מאפה למלבן גדול מספיק כדי לעטוף את הבשר. לנצח את הביצה שנותרה עם קצת מים ומברשת על מאפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מורחים את התערובת פטריות לרצועה בגודל קציץ בשר לאורך אמצע המאפה. לשבת על הבשר למעלה ואז לחתוך מאפה משני הצדדים לרצועות מהבשר החוצה. תחצה את זה על הבשר כדי לסגור את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מברשת עם ביצה יותר, ואז מניחים על מגש ומבשלים 40 דקות, כיסוי לאחר 30 דקות אם הולך חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה