בקר יווני ואורזו
בשר יווני ואורזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומר, גבעול סלרי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. , שהוא מוצק. נסו בקר יווני אורזו (קל יותר ), שרימפס יווני Orzo, ו סלט אורזו יווני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ מעל בינוני גבוה על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; ניקוז.
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט יוגורט.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג ופסטה היא מכרז.