בקר מונגולי
בשר מונגולי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 231 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו שום קלוי בבקבוק, בצל ירוק, סטייק צלע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו בקר מונגולי, בקר מונגולי, ו בקר מונגולי אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. סטייק מעיל עם ספריי בישול. לבשל סטייק במחבת על חום בינוני גבוה 3 דקות או עד השחמה ונוזל כמעט התאדה, ערבוב מדי פעם.
בעוד סטייק מבשל, לשלב רוטב הויסין הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
חותכים בצל לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תערובת רוטב ובצל לבשר במחבת; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד שהרוטב מופחת מעט (לא מבשלים בשר יתר על המידה).