בקר סטרוגנוף
אם יש לך פלפל, שמנת, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר באלכסון על פני התבואה לרצועות 1/4 אינץ 'רחב; לחתוך את הרצועות לחתיכות 2 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מטגנים 2 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר בשר מן המחבת; מניחים בקערה בינונית, ולשמור חם.
מוסיפים פטריות קרמיני ובצל למחבת; מטגנים 4 דקות.
מוסיפים תערובת פטריות קרמיני לבשר בקר.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים קמח. לבשל 1 דקה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד מעובה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת בקר, שרי, מלח ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 שניות. מערבבים שמנת חמוצה.
מערבבים אטריות ופטרוזיליה טחון.
מגישים תערובת בשר על אטריות.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.