בקר קיימה
נסו Keema בשר הודי עם גזר ותפוחי אדמה, Keema, ו Keema (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים בשר בקר; לבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב בקר קרמבל. (
מסננים, במידת הצורך, ולהחזיר תערובת בשר למחבת.)
מערבבים כמון ו 5 החומרים הבאים, ומבשלים 1 דקה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות, אפונה, ויוגורט. מבשלים 4 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים עם פלחי פיתה ופלחי לימון.