צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר Rendang יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייק סינטה עצמות, שיני שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ שומן מסטייק; לחתוך סטייק לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים סטייק; מבשלים 4 דקות או עד שסטייק מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
לנקז היטב, ולהניח בצד. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקום מחבת מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף שאלוט ו 4 מרכיבים הבאים (שאלוט דרך שום); סאוט 1 דקה. החזר סטייק למחבת. מערבבים 2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים במרק שנותר; מכסים ומבשלים 45 דקות או עד סטייק הוא רך.