בקר רנדנג
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר Rendang יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייק סינטה עצמות, שיני שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מסטייק; לחתוך סטייק לקוביות 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים סטייק; מבשלים 4 דקות או עד שסטייק מאבד את צבעו הוורוד.
לנקז היטב, ולהניח בצד. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מקום מחבת מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שאלוט ו 4 מרכיבים הבאים (שאלוט דרך שום); סאוט 1 דקה. החזר סטייק למחבת. מערבבים 2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים במרק שנותר; מכסים ומבשלים 45 דקות או עד סטייק הוא רך.
הסר מהחום; מערבבים בחלב קוקוס ומלח.
מגישים מעל אורז; מפזרים כוסברה.