בר בראוני שש שכבות
חטיפי בראוני שש שכבות עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. 1422 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם בראוני בטי העליון המקורי לערבב, פקאן, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בר בראוני שש שכבות, 2 שכבות לא לאפות עוגיות חמאת בוטנים, ו פאדג'בראוני, קרמל, פופקורן + עוגיית שיבולת שועל להתפורר 7 ברים שכבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של מחבת.)
בקערה גדולה, מערבבים בראוני לערבב, שקית של סירופ שוקולד, חמאה וביצה עד מעורבב היטב. תלחץ על פאן.
אופים 14 דקות (16 דקות למחבת כהה).
למעלה עם קוקוס, חתיכות טופי, שוקולד צ ' יפס פקאן.
טפטוף שווה עם חלב מרוכז בתוך 1/2 אינץ ' של הצדדים.
אופים 25 עד 30 דקות יותר או עד למרכז מוגדר הקצוות הם חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה 45 דקות. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 5 שורות.