גשו לסופר וקנו 3 כוסות של סוכר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמוציות בליס ברים, חמוציות בליס ברים, ו עוגיות חמוציות בליס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. קו 13×9 אינץ ' או 15×10 מחבת מתכת עם נייר קלף או רדיד שחרור.מקציפים את החמאה והסוכר עד שמנת; מוסיפים ביצים ותמצית (השתמשתי וניל) ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וג ' ינג ' ר ומערבבים עד מעורב, ולאחר מכן להוסיף את חמוציות ושבבים, ערבוב רק כדי למזג ולהיות זהיר שלא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
3
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים 350 (23-24 דקות עבור 10×15, 27 דקות עבור 9×13), עד הקצוות הם חום בהיר שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לזה להתקרר לחלוטין.ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד רכות.
הוסף תמצית (שוב, וניל משומש) וסוכר קונדיטור ומכה עד שהציפוי רך ומורחב (הוספת 1 t. חלב במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
קפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מורחים באופן שווה על פני ברים מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
קישוט: השתמש zester כדי להסיר קליפת תפוז. קוצצים 1/3 Craisins כוס גס.
מרכיבים שתצטרך
Craisins
מלח דק, לשולי הכוסות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Zester
8
מפזרים את זה לקשט של גרידה כתומה Craisins מעל ברים חלבית.לציפוי הסופי, מערבבים שוקולד לבן ושמן בכוס מדידה. מיקרוגל 50% כוח עבור 1 דקה; מערבבים. חזור על 1 עוד דקה ב 50% כוח; מערבבים. השתמש במזלג לטפטף את השוקולד הלבן ברצועות אלכסוניות דקות על פני הסורגים (לא השתמשתי במזלג).אפשר שעה אחת לשוקולד הלבן להגדיר לפני חיתוך. ** כדי לעשות חתימה סטארבאק משולשים, לחתוך ג ' לי רול מחבת לתוך 20 ריבועים גדולים