קושימומחה
מוכן ב34 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

בר חמוציות בליס שיבוט # 1

בר חמוציות בליס שיבוט # 1
גשו לסופר וקנו 3 כוסות של סוכר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמוציות בליס ברים, חמוציות בליס ברים, ו עוגיות חמוציות בליס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. קו 13×9 אינץ ' או 15×10 מחבת מתכת עם נייר קלף או רדיד שחרור.מקציפים את החמאה והסוכר עד שמנת; מוסיפים ביצים ותמצית (השתמשתי וניל) ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וג ' ינג ' ר ומערבבים עד מעורב, ולאחר מכן להוסיף את חמוציות ושבבים, ערבוב רק כדי למזג ולהיות זהיר שלא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים 350 (23-24 דקות עבור 10×15, 27 דקות עבור 9×13), עד הקצוות הם חום בהיר שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לזה להתקרר לחלוטין.ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
הוסף תמצית (שוב, וניל משומש) וסוכר קונדיטור ומכה עד שהציפוי רך ומורחב (הוספת 1 t. חלב במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מורחים באופן שווה על פני ברים מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
קישוט: השתמש zester כדי להסיר קליפת תפוז. קוצצים 1/3 Craisins כוס גס.
מרכיבים שתצטרך
CraisinsCraisins
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
8
מפזרים את זה לקשט של גרידה כתומה Craisins מעל ברים חלבית.לציפוי הסופי, מערבבים שוקולד לבן ושמן בכוס מדידה. מיקרוגל 50% כוח עבור 1 דקה; מערבבים. חזור על 1 עוד דקה ב 50% כוח; מערבבים. השתמש במזלג לטפטף את השוקולד הלבן ברצועות אלכסוניות דקות על פני הסורגים (לא השתמשתי במזלג).אפשר שעה אחת לשוקולד הלבן להגדיר לפני חיתוך. ** כדי לעשות חתימה סטארבאק משולשים, לחתוך ג ' לי רול מחבת לתוך 20 ריבועים גדולים
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
CraisinsCraisins
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות