בר תפוחי אדמה אפויים
בר תפוחי אדמה אפויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותביאו בייקון, מלח כשר, תפוחי אדמה באיידהו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לשפשף את תפוחי האדמה ולייבש. לשפשף את העור עם שמן צמחי.
מפזרים מלח. לנקב את העור של תפוחי אדמה בכמה מקומות עם קוצים של מזלג.
מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, עד הצדדים רכים כאשר לחוץ.
מניחים בצלחת משפשפת ומגישים עם קערות חמאה, שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר מגוררת, ובייקון מטוגן מתפורר לתוספות