בראוני אפוי אלסקה
המתכון בראוני אפוי אלסקה מוכן תוך כ-55 דקות והוא בהחלט אופציה סופר נטולת חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 567 קלוריות. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך תמצית וניל, סוכר, גלידת תות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גלידת בראוני וקני סוכר אפויה אלסקה, אלסקה אפויה ואפויה אלסקה.
הוראות
בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר ווניל.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזים אם רוצים.
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא לאפות יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
בינתיים, קו 8-in. או 9 אינץ'. קערה עגולה (1-1/2-Qts.) עם נייר כסף. מורחים במהירות גלידת תותים על הצדדים התחתונים ומעלה של הקערה, ומשאירים את המרכז חלול; מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות. אורזים גלידת וניל במרכז; מכסים ומקפיאים.
להרכבה, הניחו את בסיס הבראוניז על גבי 10 אינץ'. צלחת הגשה חסינת תנור. פתח את התבנית של גלידה על בראוניז. מחזירים למקפיא בזמן הכנת המרנג.
בסיר כבד או בסיר כפול מעל מים רותחים, מערבבים את החלבונים, הסוכר ושמנת הטרטר.
מחממים על אש נמוכה תוך כדי הקצפה של תערובת חלבון הביצה עם מיקסר נייד במהירות נמוכה במשך דקה אחת, תוך כדי גירוד של דפנות הקערה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
מסירים מהאש. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים במהירות על גלידה ובראוניז.
אופים בחום של 500 מעלות למשך 2-5 דקות או עד שהמרנג שחום קל. (או להחזיר למקפיא עד שמוכן לאפייה.)
מעבירים לצלחת הגשה; להגיש מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ארגייל פינו נואר]()
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.