קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני אפוי אלסקה

בראוני אפוי אלסקה
המתכון בראוני אפוי אלסקה מוכן תוך כ-55 דקות והוא בהחלט אופציה סופר נטולת חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 567 קלוריות. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך תמצית וניל, סוכר, גלידת תות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גלידת בראוני וקני סוכר אפויה אלסקה, אלסקה אפויה ואפויה אלסקה.

הוראות

1
בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא לאפות יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, קו 8-in. או 9 אינץ'. קערה עגולה (1-1/2-Qts.) עם נייר כסף. מורחים במהירות גלידת תותים על הצדדים התחתונים ומעלה של הקערה, ומשאירים את המרכז חלול; מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות. אורזים גלידת וניל במרכז; מכסים ומקפיאים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
להרכבה, הניחו את בסיס הבראוניז על גבי 10 אינץ'. צלחת הגשה חסינת תנור. פתח את התבנית של גלידה על בראוניז. מחזירים למקפיא בזמן הכנת המרנג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
בסיר כבד או בסיר כפול מעל מים רותחים, מערבבים את החלבונים, הסוכר ושמנת הטרטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מחממים על אש נמוכה תוך כדי הקצפה של תערובת חלבון הביצה עם מיקסר נייד במהירות נמוכה במשך דקה אחת, תוך כדי גירוד של דפנות הקערה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מסירים מהאש. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
11
מורחים במהירות על גלידה ובראוניז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
12
אופים בחום של 500 מעלות למשך 2-5 דקות או עד שהמרנג שחום קל. (או להחזיר למקפיא עד שמוכן לאפייה.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מעבירים לצלחת הגשה; להגיש מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.