קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני אפוי אלסקה

בראוני אפוי אלסקה
המתכון בראוני אפוי אלסקה מוכן תוך כ-55 דקות והוא בהחלט אופציה סופר נטולת חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 567 קלוריות. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך תמצית וניל, סוכר, גלידת תות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גלידת בראוני וקני סוכר אפויה אלסקה, אלסקה אפויה ואפויה אלסקה.

הוראות

1
בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא לאפות יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בינתיים, קו 8-in. או 9 אינץ'. קערה עגולה (1-1/2-Qts.) עם נייר כסף. מורחים במהירות גלידת תותים על הצדדים התחתונים ומעלה של הקערה, ומשאירים את המרכז חלול; מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות. אורזים גלידת וניל במרכז; מכסים ומקפיאים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
להרכבה, הניחו את בסיס הבראוניז על גבי 10 אינץ'. צלחת הגשה חסינת תנור. פתח את התבנית של גלידה על בראוניז. מחזירים למקפיא בזמן הכנת המרנג.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
בסיר כבד או בסיר כפול מעל מים רותחים, מערבבים את החלבונים, הסוכר ושמנת הטרטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מחממים על אש נמוכה תוך כדי הקצפה של תערובת חלבון הביצה עם מיקסר נייד במהירות נמוכה במשך דקה אחת, תוך כדי גירוד של דפנות הקערה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מסירים מהאש. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
11
מורחים במהירות על גלידה ובראוניז.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
אופים בחום של 500 מעלות למשך 2-5 דקות או עד שהמרנג שחום קל. (או להחזיר למקפיא עד שמוכן לאפייה.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מעבירים לצלחת הגשה; להגיש מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.