בראוני פופס
פופס בראוני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם זילוף, נמס ממתקים ורודים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ 'בנייר אלומיניום כבד ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ' ב -2 צדדים מנוגדים.
שלבו חמאה ושוקולד בקערה חסינת חום והניחו מעל תבנית מים רותחים בקושי.
תן לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכמעט נמס.
מוציאים את הקערה מהתבנית, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים עד שהיא חמה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. מערבבים סוכר לתערובת שוקולד חמה.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן.
מערבבים פנימה וניל; מקפלים פנימה תערובת קמח.
אופים עד שרק מכניסים למרכז, 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על רשת.
להקפיא מחבת במשך 30 דקות. הרם בראוניז מהתבנית בעזרת נייר הכסף התלוי; מניחים על קרש חיתוך. השתמש בחותך עוגיות בצורת לב בגודל 2 1/4 אינץ ' להכנת 9 בראוניז.
מניחים נמס ממתקים בקערה חסינת חום מעל תבנית מים רותחים.
הסר את התבנית מהאש, תוך שמירה על קערה מעל מים; מערבבים עד להמסה מלאה. לשמור קערה מעל מים כמו שאתה עובד. לטבול סוף מקל סוכרייה על מקל לתוך ציפוי ממתקים ולהכניס לתוך קצה מחודד של בראוני.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם שאר המקלות והבראוניז.
מניחים נייר אפייה במקפיא למשך 10 דקות.
טובלים בזהירות כל בראוניז לגמרי או באמצע הדרך לציפוי ממתקים. סובב מקל, הקשה עליו בעדינות, המאפשר עודף לטפטף, או טפטוף עם ציפוי. החל קישוטים, אם תרצה בכך. סטנד פופס בקלקר.