בראוניז SSC
בראוניז SSC יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, דגני אורז טוגנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191° (190°C). תרסיס קל או גריז 9-by-12 אינץ ' (23-by-30-cm) תבנית אפייה עם ספריי בישול או חמאה.
שלב את החמאה, 2 כוסות שוקולד צ ' יפס, ואת שוקולד מריר בקערת מתכת או את המחבת העליונה של דוד כפול במקום מעל (לא נוגע ללב) מים רותחים.
חום, ערבוב, עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה.
הסר מהחום ולתת מגניב עד עדיין חם אבל לא חם מדי לגעת, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את הביצים, סוכר, וניל ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך תערובת שוקולד חם, ערבוב עד בשילוב ביסודיות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, את שאר 1 שבבי שוקולד כוס, ודגני אורז טוגנים, אם משתמשים.
הוסף לתערובת שוקולד מקורר ומערבבים רק עד בשילוב. תיזהר לא לערבב יותר מדי.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
אופים רק עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 35-40 דקות. תיזהר לא לספוג יותר מדי.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין במחבת, ואז לקרר עד מקורר היטב, על 4 שעות.
חותכים לסורגים ומגישים. לאחסן שאריות ברים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מופיע באישור ממועדון ארוחת הערב: ארוחות ידידותיות לילדים שכל המשפחה תאהב. מתכונים על ידי סוזי כיסוי; תמונות על ידי Poulos קון. Copyright 2011 by Susie ' s Supper Club, LLC.