בראוניז אבוקדו שקדים שוקולד
בראוניז אבוקדו שקדים שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 521 קלוריות. מתכון ללא חלב זה משרת 9 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שקדים, מלח, קקאו בתהליך הולנדי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. מתכונים דומים: בראוניז אבוקדו שוקולד, בראוניז רום שקדים שוקולד, ו בראוניז אבוקדו שוקולד מריר.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 13 אינץ ' בקלף ומשמנים את הקלף.
הקציפו את הקמח, הקקאו והמלח יחד בקערת ערבוב גדולה.
טוחנים את השקדים במעבד מזון עד שהם קצוצים גס. מערבבים את האגוזים לתערובת הקקאו.
שוברים את השוקולד ומוסיפים את הנתחים למעבד המזון. דופק רק עד קצוץ גס ומערבבים לתערובת הקקאו.
נגב את מעבד המזון; ואז מוסיפים את השמן, האבוקדו, הביצים והסוכרים והתהליכים עד לקבלת תערובת חלקה.
השתמש במרית גומי כדי להעביר את תערובת האבוקדו לקערה עם תערובת הקקאו; ואז מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לחומרים הרטובים.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ואופים 35 דקות, עד שהבלילה
רק בקושי להגדיר באמצע. אפשר להתקרר לגמרי לפני שחותכים ל -3 בראוניז בגודל 4 אינץ'.