בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד לינדט, אגוזי לוז, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב אגוזי לוז ודבש חלב קשיו קינמון / מעבר לשקדים, מוס שוקולד חלב ס ' מור מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו קאפקייקס אספרסו עם גנאש שוקולד חלב וציפוי שוקולד לבן.
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר קלף או שעווה ומצפים את הנייר בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים. מערבבים את התערובת עד שהיא נמסה לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז ואת תערובת השוקולד שהתקררה. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את אגוזי הלוז. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים הנצמדים אליו. מצננים את הבראוניז. העבירו סכין קילוף סביב שולי התבנית והפכו בזהירות את הבראוניז על משטח ישר. קלף את הנייר ואז הפוך מחדש את הבראוניז על מתלה קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית. מנפים את אבקת הקקאו מעל השוקולד. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האגוזים, ומאפשרים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהיא מתפשטת, בערך 1 שעה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הבראוניז. בעזרת סכין משוננת ארוכה, חתוך כ-1/4 עד 1/2 אינץ ' מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
חותכים את הבראוניז ל -9 ריבועים. אחסן בכלי אטום.
10
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים, ממיסים את השוקולד עם שמנת כבדה של 1/4 כוס, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
12
במיקסר חשמלי, באמצעות הקובץ המצורף להקציף מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים רק עד תלוליות רכות בקושי מתחילות להיווצר. מערבבים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן שהתקרר לקצפת כדי להבהיר אותה. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד הלבן שנותרה, רק עד לאיחוד. מגרדים את השמנת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול (אטקו מס ' 7). השתמש כדי לקשט בראוניז בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מורחים את השוקולד המריר הממוזג על דף העברה מנוקד חתוך למשולש (גובה 3 אינץ'). אפשר להגדיר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מוציאים שוקולד ומעבירים ממשולש. השתמש לקישוט בראוניז וקצפת שוקולד לבן בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)