בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד לינדט, אגוזי לוז, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב אגוזי לוז ודבש חלב קשיו קינמון / מעבר לשקדים, מוס שוקולד חלב ס ' מור מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו קאפקייקס אספרסו עם גנאש שוקולד חלב וציפוי שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר קלף או שעווה ומצפים את הנייר בחמאה.
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים. מערבבים את התערובת עד שהיא נמסה לחלוטין וחלק.
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מלמטה ואפשר לתערובת להתקרר.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז ואת תערובת השוקולד שהתקררה. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את אגוזי הלוז. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים הנצמדים אליו. מצננים את הבראוניז. העבירו סכין קילוף סביב שולי התבנית והפכו בזהירות את הבראוניז על משטח ישר. קלף את הנייר ואז הפוך מחדש את הבראוניז על מתלה קירור. מגניב לגמרי.
מניחים את השוקולד בקערה בינונית. מנפים את אבקת הקקאו מעל השוקולד. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האגוזים, ומאפשרים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהיא מתפשטת, בערך 1 שעה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הבראוניז. בעזרת סכין משוננת ארוכה, חתוך כ-1/4 עד 1/2 אינץ ' מכל צד.
חותכים את הבראוניז ל -9 ריבועים. אחסן בכלי אטום.
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים, ממיסים את השוקולד עם שמנת כבדה של 1/4 כוס, תוך ערבוב תדיר.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
במיקסר חשמלי, באמצעות הקובץ המצורף להקציף מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים רק עד תלוליות רכות בקושי מתחילות להיווצר. מערבבים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן שהתקרר לקצפת כדי להבהיר אותה. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד הלבן שנותרה, רק עד לאיחוד. מגרדים את השמנת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול (אטקו מס ' 7). השתמש כדי לקשט בראוניז בעת ציפוי.
מורחים את השוקולד המריר הממוזג על דף העברה מנוקד חתוך למשולש (גובה 3 אינץ'). אפשר להגדיר מגניב.
מוציאים שוקולד ומעבירים ממשולש. השתמש לקישוט בראוניז וקצפת שוקולד לבן בעת ציפוי.