קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד לינדט, אגוזי לוז, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב אגוזי לוז ודבש חלב קשיו קינמון / מעבר לשקדים, מוס שוקולד חלב ס ' מור מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו קאפקייקס אספרסו עם גנאש שוקולד חלב וציפוי שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר קלף או שעווה ומצפים את הנייר בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים. מערבבים את התערובת עד שהיא נמסה לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מלמטה ואפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז ואת תערובת השוקולד שהתקררה. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את אגוזי הלוז. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים הנצמדים אליו. מצננים את הבראוניז. העבירו סכין קילוף סביב שולי התבנית והפכו בזהירות את הבראוניז על משטח ישר. קלף את הנייר ואז הפוך מחדש את הבראוניז על מתלה קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית. מנפים את אבקת הקקאו מעל השוקולד. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האגוזים, ומאפשרים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהיא מתפשטת, בערך 1 שעה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הבראוניז. בעזרת סכין משוננת ארוכה, חתוך כ-1/4 עד 1/2 אינץ ' מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
חותכים את הבראוניז ל -9 ריבועים. אחסן בכלי אטום.
10
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים, ממיסים את השוקולד עם שמנת כבדה של 1/4 כוס, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
12
במיקסר חשמלי, באמצעות הקובץ המצורף להקציף מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים רק עד תלוליות רכות בקושי מתחילות להיווצר. מערבבים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן שהתקרר לקצפת כדי להבהיר אותה. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד הלבן שנותרה, רק עד לאיחוד. מגרדים את השמנת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול (אטקו מס ' 7). השתמש כדי לקשט בראוניז בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מורחים את השוקולד המריר הממוזג על דף העברה מנוקד חתוך למשולש (גובה 3 אינץ'). אפשר להגדיר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מוציאים שוקולד ומעבירים ממשולש. השתמש לקישוט בראוניז וקצפת שוקולד לבן בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)

מרכיבים

85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר מתוק, מזגשוקולד מריר מתוק, מזג85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס9שרימפס וורידיםמשולש מנוקד מרירמשולש מנוקד מריר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לבן לינדט, קצוץ גסשוקולד לבן לינדט, קצוץ גס1בקבוקרוטב שוקולד הרשי בכףרוטב שוקולד הרשי בכף12 כפיות אבקת שוםאבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקתאבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקת2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי12 כפיות אבקת שוםליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוציםאגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוצים9שרימפס וורידיםאגוזי לוז קלויים, קצוצים דקאגוזי לוז קלויים, קצוצים דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחולקתשמנת כבדה, מחולקת142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב לינדט קצוץ דקשוקולד חלב לינדט קצוץ דק1Sprig2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח