קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד לינדט, אגוזי לוז, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב אגוזי לוז ודבש חלב קשיו קינמון / מעבר לשקדים, מוס שוקולד חלב ס ' מור מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו קאפקייקס אספרסו עם גנאש שוקולד חלב וציפוי שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר קלף או שעווה ומצפים את הנייר בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים. מערבבים את התערובת עד שהיא נמסה לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מלמטה ואפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז ואת תערובת השוקולד שהתקררה. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את אגוזי הלוז. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים הנצמדים אליו. מצננים את הבראוניז. העבירו סכין קילוף סביב שולי התבנית והפכו בזהירות את הבראוניז על משטח ישר. קלף את הנייר ואז הפוך מחדש את הבראוניז על מתלה קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית. מנפים את אבקת הקקאו מעל השוקולד. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האגוזים, ומאפשרים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהיא מתפשטת, בערך 1 שעה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הבראוניז. בעזרת סכין משוננת ארוכה, חתוך כ-1/4 עד 1/2 אינץ ' מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
חותכים את הבראוניז ל -9 ריבועים. אחסן בכלי אטום.
10
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים, ממיסים את השוקולד עם שמנת כבדה של 1/4 כוס, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
12
במיקסר חשמלי, באמצעות הקובץ המצורף להקציף מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים רק עד תלוליות רכות בקושי מתחילות להיווצר. מערבבים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן שהתקרר לקצפת כדי להבהיר אותה. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד הלבן שנותרה, רק עד לאיחוד. מגרדים את השמנת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול (אטקו מס ' 7). השתמש כדי לקשט בראוניז בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מורחים את השוקולד המריר הממוזג על דף העברה מנוקד חתוך למשולש (גובה 3 אינץ'). אפשר להגדיר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מוציאים שוקולד ומעבירים ממשולש. השתמש לקישוט בראוניז וקצפת שוקולד לבן בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר מתוק, מזגשוקולד מריר מתוק, מזג85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס9שרימפס וורידיםמשולש מנוקד מרירמשולש מנוקד מריר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לבן לינדט, קצוץ גסשוקולד לבן לינדט, קצוץ גס1בקבוקרוטב שוקולד הרשי בכףרוטב שוקולד הרשי בכף11 כף אורגנו מיובשאבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקתאבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקת2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים11 כף אורגנו מיובשליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוציםאגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוצים9שרימפס וורידיםאגוזי לוז קלויים, קצוצים דקאגוזי לוז קלויים, קצוצים דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחולקתשמנת כבדה, מחולקת142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חלב לינדט קצוץ דקשוקולד חלב לינדט קצוץ דק1Sprig2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח