שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל אמריקאי. נסו להכין בראוניז פאדג'י אגוזים בבית. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 296 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות . כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סוכר, אגוזי לוז, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 14 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -55 דקות . עם ציון כפית של 30% , המנה הזו לא כל כך טובה.בראוניז פאדג'י עם גבינת שמנת ושוקולד עם בייליס , בראוניז עבים, פאדג'י, בראוניז בקערה אחת , ובראוניז פאדג'י עם נוטלה ברוטב קרמל מלוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר כבד או במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחמאה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים סוכר ומלח; מערבבים עד להמסה מלאה. מצננים במשך 10 דקות. מוסיפים ביצים, וניל, קמח ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מורחים לתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים (אין לאפות יתר על המידה). מצננים לחלוטין על רשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לציפוי, המיסו שוקולד חצי-מתוק ושומן בסיר כבד או במיקרוגל; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
6
מורחים על הבראוניז. ממיסים שוקולד לבן; מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
7
יוצקים לשקית ניילון קטנה ועמידה הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. מזלפים פסים דקים במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה לרוחב. החל ממרחק של כ-2.5 ס"מ מהצד הרחב, ומשכו בעדינות קיסם דרך הפסים לצד הנגדי. נגבו את הקיסם. לאחר מכן משכו את הקיסם דרך הפסים בכיוונים מנוגדים. חזרו על הפעולה על כל החלק העליון במרווחים של 2.5 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר