בראוניז בורבון עם ציפוי כפול
עוגיות בורבון עם ציפוי כפול יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך מים, בורבון, זיגוג שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראוניס בורבון חלבית כפולה, בראוניס חלבית כפולה, ו בורבון קרמל מלוח בראוניז חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב טוב. תניח בצד.
מערבבים סוכר, קיצור, ומים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום.
מוסיפים פירורי שוקולד ווניל, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ואגוזים; מערבבים היטב.
כף לתוך מחבת מרובעת משומנת 9".
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מפזרים ויסקי באופן שווה על פני בראוניז חמים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מורחים ציפוי לבן על בראוניז לא מלוטשים.
יוצקים זיגוג שוקולד חם על ציפוי.