בראוניס מקסיקני דורש בסביבה 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, שבבי שוקולד חצי מתוקים, תבלין פשטידת דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בראוניז מקסיקניים, בראוניז מקסיקניים, ו בראוניז מקסיקניים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. שים קערת זכוכית בינונית על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
סיר
2
מוסיפים את שבבי השוקולד ושמן קנולה 1 כף. מערבבים לעתים קרובות עד שהשוקולד נמס, ואז מסירים מהחום ומניחים להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
שמן קנולה
שוקולד
3
בקערה גדולה מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים עד משולב היטב ואת הסוכר מומס, על 2 דקות. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, תבלין פשטידת דלעת ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
אבקת צ ' ילי
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
5
מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
מוסיפים את השמן שנותר ומערבבים עם מערבל יד חשמלי עד חלקה. מערבבים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
7
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס לתוך הבראוני, על 30 עד 35 דקות. קריר ואבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.