קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז סלק

בראוניז סלק
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו להכין עוגיות סלק בבית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו סלק, ביצים, בר שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: עוגיות סלק טובות יותר, בראוניז סלק פאדג'י פאליו, ו Beetroot, Banana & Berry Smoothie ft. סלק אהבה סלק בייבי סלק.

הוראות

1
ללבוש זוג כפפות גומי כדי לעצור את הידיים מכתים, ואז למעלה, זנב לקלף את הסלק youl צריך בערך 400 גרם בשר. בערך לקצוץ ולשים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים טיפת מים, מכסים בסרט נצמד, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בעוד סלק מבשל, חמאה ואז קו 20 x 30cm traybake או פח קלייה קטן. בערך קוצצים את השוקולד וחותכים את החמאה לקוביות. עצה סלק מבושל לתוך מסננת, לנקז את כל נוזל עודף, ואז לשים לתוך מעבד מזון או בלנדר עם שוקולד, חמאה ווניל. Whizz עד התמהיל הוא חלק כמו שאתה יכול לקבל את זה. השוקולד והחמאה יימסו תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שים את הסוכר והביצים לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להכות באמצעות יד חשמלית להקציף עד עבה, חיוור קצף, על 2 דקות. כפית סלק לערבב לתוך הקערה (זה רגיל להיראות יפה מדי בשלב זה, אבל לשאת איתי), ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת גדולה לקפל אותו לתוך הביצים whisked. נסו לשמר כמה שיותר אוויר בתערובת ככל שאתה יכול. לנפות את הקמח ואת אבקת קקאו, ולאחר מכן בעדינות לקפל אלה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 25 דקות או עד עלה בכל רחבי, עם רק את הרטט merest מתחת למרכז הקרום כאשר אתה לנער את המחבת. מגניב לחלוטין בפח, ואז לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות בראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "