בראוניז עם גבינת שמנת כתומה
בראוניס גבינת שמנת תפוזים עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת בראוני פרמיה שוקולד, קיצור, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בראוניז עם גבינת שמנת כתומה, עוגיות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו בראוניז Ricotta גבינה כתום חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350ºF (325ºF למחבת כהה או nonstick). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של מחבת.) להכין בראוניז כפי שהורה על התיבה. מגניב לגמרי.
מערבבים גבינת שמנת, אבקת סוכר, מיץ תפוזים, 2 טיפות צבע מזון צהוב 1 טיפה צבע מזון אדום עד חלקה להפיץ; להפיץ על פני בראוניז.
מניחים שבבי שוקולד וקיצור בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) על 2 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
טפטוף על בראוניז. מקררים כ -30 דקות או עד גבינת שמנת ושוקולד נקבעים.
עבור 24 בראוניז, לחתוך 4 שורות על ידי 6 שורות. מכסים ומקררים את כל הבראוניז שנותרו.