בראוניז עץ חג המולד
בראוניס עץ חג המולד עשויה להיות מה שחיפשתם. יש קינוח זה 419 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, מים, בייגלה נאגטסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו בראוניז עץ חג המולד, מטבל עץ חג המולד, ו עוגות עץ חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). קו 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם לסכל; גריז תחתון רק של נייר עם קיצור או ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מים, שמן וביצה.
אופים 40 עד 44 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. הפוך מחבת על משטח חיתוך; לקלף רדיד מן בראוני. לקצץ קצה בראוני אם תרצה.
מערבבים צבע מזון לתוך ציפוי.
מורחים ציפוי באופן שווה על בראוני.
חתוך ל-12 טריזים. לקשט טריזים עם סוכריות להיראות כמו אורות עץ חג המולד. גוש בייגלה מרכז על הקצה התחתון של כל טריז בראוני עבור גזע עץ. אחסן היטב.