בראוניז פרלין
בראוניז פרלין הוא קינוח אמריקאי. מתכון זה משמש 30. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם קמח מאפה, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 15%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. חמאה מחבת בגודל 9 על 9 אינץ'.
מנפים יחד קמח ואבקת אפייה. מניחים בצד
בקערה קטנה מקציפים יחד ביצים ותמצית וניל. הניחו בצד.
בסיר ממיסים את 1/4 קילו החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הסוכר, מחזירים לרתיחה ואז מוסיפים נתחי שוקולד*.
* הערת קוק: מכיוון שתערובת החמאה כל כך חמה, השוקולד יימס במהירות.
יוצקים לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
מוסיפים ביצים ווניל לתערובת השוקולד ומערבבים יחד בעזרת בלנדר ידני.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד. מקפלים פנימה פרלינים ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים 25 דקות. לאחר סיום, מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר לפני שמוסיפים תוספת.
כאשר בראוניז וציפוי התקררו, בראוניז כפור לחלוטין, חותכים לריבועים ומגישים.
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
* הערת קוק: מערבבים כל הזמן ושמים לב לטמפרטורה על מנת שהציפוי ייצא טוב.
בסיר על אש בינונית מוסיפים סוכר, חמאה וחלב. מערבבים בעזרת כף עץ כ -20 דקות או עד שהתערובת רושמת 224 מעלות צלזיוס על מדחום הממתקים. כבה מיד את האש ברגע שהוא מגיע לטמפרטורה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן. אפשר להתקרר, בערך 30 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.