בראוניז קרמל II
בראוניז קרמל II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך חמאה, קרמל עטוף בנפרד, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 56 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. מתכונים דומים: בראוניס חבר {בראוניז קרמל}, בראוניס קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # LeftoversClub, ו בראוניז קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x13 אינץ צלחת אפייה.
להמיס קרמל ו 1/3 כוס חלב התאדה על חום נמוך מאוד, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מערבבים את העוגה, חמאה מומסת, את 1/3 כוס הנותרים התאדה חלב, וניל ואגוזים.
מערבבים היטב ומורחים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 8 דקות.
מפזרים את שבבי השוקולד באופן שווה על פני בראוניז מבושל חלקית.
יוצקים את תערובת קרמל נמס מעל ועם כפית טיפת 1/2 הנותרים של הבלילה באופן שווה מעל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות.
תן בראוניז להתקרר במחבת ואז לחתוך לסורגים.