בראוניז רוקי רוד
גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, ביצים, בראוניז בסגנון משפחתי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוניז רוקי רוד, בראוניז רוקי רוד, ו בראוניז רוקי רוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
מערבבים את הבראוניז, ביצים, שמן ומים יחד בקערת ערבוב והכה במשך 50-60 משיכות או עד מעורב.
יוצקים למחבת ולהגדיר טיימר במשך 25 דקות.בעוד בראוניז מבשלים, מערבבים יחד את המרשמלו, אגוזי מלך וקצת פחות מכוס שוקולד צ ' יפס (אתה תהיה שמירת חלק לסוף).משוך בראוניז מהתנור לאחר 25 דקות, מפזרים במהירות תערובת מרשמלו, ולאחר מכן לחזור לתנור במשך 5 דקות, כך מרשמלו יכול להמיס**.
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי בראוניז חמים ואם אתה רוצה, מפזרים על כמה אגוזי מלך יותר כך שהכל נראה מאוזן.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
להעביר למקרר עוד שעה כדי להגדיר את השבבים.הרם את הבראוניז מהמחבת וחתוך ל -16 ריבועים גדולים.