קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז רוקי רוד

בראוניז רוקי רוד
גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, ביצים, בראוניז בסגנון משפחתי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוניז רוקי רוד, בראוניז רוקי רוד, ו בראוניז רוקי רוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את הבראוניז, ביצים, שמן ומים יחד בקערת ערבוב והכה במשך 50-60 משיכות או עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
יוצקים למחבת ולהגדיר טיימר במשך 25 דקות.בעוד בראוניז מבשלים, מערבבים יחד את המרשמלו, אגוזי מלך וקצת פחות מכוס שוקולד צ ' יפס (אתה תהיה שמירת חלק לסוף).משוך בראוניז מהתנור לאחר 25 דקות, מפזרים במהירות תערובת מרשמלו, ולאחר מכן לחזור לתנור במשך 5 דקות, כך מרשמלו יכול להמיס**.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי בראוניז חמים ואם אתה רוצה, מפזרים על כמה אגוזי מלך יותר כך שהכל נראה מאוזן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
7
להעביר למקרר עוד שעה כדי להגדיר את השבבים.הרם את הבראוניז מהמחבת וחתוך ל -16 ריבועים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות