קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז שוקולד כפול עם שקדים ואספרסו מרוסקים

בראוניז שוקולד כפול עם שקדים ואספרסו מרוסקים
בראוניז שוקולד כפול עם שקדים & אספרסו כתוש עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, אספרסו וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פעמיים שוקולד אספרסו בראוניז, אספרסו מוקסין שוקולד שקדים כפול, ו בראוניז אספרסו כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה והצדדים של זכוכית 8 x 8 אינץ ' או מחבת אפייה קרמיקה, ואז בשורה התחתונה עם פיסת קלף לחתוך כדי להתאים בצורה נקייה. חמאה החלק העליון של הקלף גם כן. תניח בצד.על שקדים טוסט גיליון אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השקדים הקלויים לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב. תהליך עד השקדים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח קמצוץ. הפעל את המעבד שוב עד השקדים הם טחונים דק לתוך תערובת הקמח, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מעבירים את הקמח ואת תערובת השקדים לקערה בינונית.מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.In דוד כפול או קערת מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים להמיס שוקולד וחמאה לא ממותקים, ערבוב עד חלקה. מערבבים בסוכר, וניל ואספרסו עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהחום ולתת מגניב קצת-על טמפרטורת הגוף הוא טוב. במהירות לטאטא בביצה עד בשילוב טוב. לגרד את תערובת השוקולד לתוך תערובת הקמח והשקדים יחד עם שבבי שוקולד חצי מתוק. לנצח עד שיתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים על המדף האמצעי, 40 עד 45 דקות. (המרכז יהיה קצת fudgey אבל כמעט cakey.) בראוניז מגניב במחבת על מדף 5 דקות. הם הופכים אותם לפיסת נייר קלף חדשה. לקלף את הקלף הישן מהחלק התחתון של המחבת במידת הצורך ולהשליך. השתמש מסננת רשת בסדר לאבק ביסודיות את החלק העליון של בראוניז עם סוכר ממתקים. בזהירות להפוך את הבראוניז הלא חתוכים ולאבק את הצד השני, כמו גם; ואז לחתוך את הבראוניז לחתיכות הגשה. בראוניז ישמור במיכל אטום 3 ימים או קפוא עד 2 שבועות.  
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף