בראוניז שוקולד קרמל Ghirardelli
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: בראוניז זוכי פרס גירארדלי, בראוניז שוקולד קרמל, ו בראוניז שוקולד קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או קלף.
להקציף יחד ביצים, סוכר וניל.
מוסיפים חמאה מומסת.לנפות שוקולד טחון עם קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים לתערובת ביצה.
מורחים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים קרמל מצופה שוקולד בשכבה אחת על גבי הבלילה. כיסוי עם הבלילה שנותרה.
מורחים עם כפית כדי לכסות לחלוטין.
מניחים את הצ ' יפס בשקית במקפיא חובה כבדה (חייב להיות שקית מקפיא!). מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. שקיות עיסוי להמיס צ ' יפס. חזור עד שבבים נמסים. אם המיקרוגל שלך יש רמות מרובות, מיקרוגל עבור 1 דקה על 60% כוח תיק עיסוי במרווחים דקה 1. חותכים קצת מהפינה התחתונה של התיק ומטפטפים על בראוניז.