בראוניז שוקולד תלת שכבתי
בראוניז שוקולד תלת שכבתי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 176 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 379 מעריצים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז שוקולד גולמי דו שכבתי, שוקולד חמאת בוטנים שכבה משולשת בראוניז, ו בראוניז בשכבה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול על אש נמוכה, ממיסים חמאה ושוקולד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסוכר, הביצים, החלב והווניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתערובת השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה.
אופים 35-40 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הציפוי; מקציפים לתערובת אחידה. פרוסט מקורר בראוניז.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "