בראוניס פאדג'בורבון
בראוניס פאדג'בורבון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, שבבי שוקולד למחצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: בראוניס פאדג'בורבון, בורבון פקאן פאדג'בראוניז, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche.
הוראות
מביאים בורבון לרתיחה בסיר קטן; להסיר מן החום.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס, ערבוב עד חלקה.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מערבבים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד משולב היטב.
מוסיפים וניל וביצים; מכים היטב.
מוסיף תערובת קמח ותערובת בורבון לתערובת סוכר, פועם במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.