בראוניס קפה Fudgy
גשו לסופר וקנו קינמון, תמצית ונילן, אבקת אספרסו מיידית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו בראוניס מוקה Fudgy עם טפטוף קפה, בראוניס Fudgy {חושב: בראוניז תוצרת בית כמו תערובת בקופסה!}, ו בראוניס Fudgy (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
ממיסים חמאה ושוקולד עם אבקת אספרסו בסיר כבד 3 ליטר על אש נמוכה, מטאטא עד חלקה.
להקציף ביצים 1 בכל פעם עד תערובת הוא מבריק וחלק.
לטאטא יחד קמח, קינמון, ומלח, ואז לטאטא לתוך תערובת שוקולד.
מורחים את הבלילה במחבת ואופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים דבקות, 25 עד 30 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.