בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי
בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: מוזלי, ביצי בראנץ ' בימי ראשון, ו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל כל צדפה בקמח, ואז ביצה, ואז קמח תירס, ושמורה עד מוכן לשימוש. מטגנים את הבייקון מעל חום בינוני במחבת גדולה עד בייקון מבושל לחלוטין וחום.
הסר ולנקז על מגבת נייר ופעם מגניב מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס.
מוסיפים צדפות בפירורי לחם לשומן הבייקון שנותר במחבת ומבשלים עד שצדפות מוצקות וקמח התירס מתחיל להשחים, כ-2 דקות לכל צד.
מוסיפים בצל למה שנשאר מהשמן במחבת (מוסיפים שמן צמחי נוסף במידת הצורך) ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
הסר מחבת מחום בזהירות לנגב עם מגבת נייר, או לשטוף לחלוטין ולמקם בחזרה על החום. ממיסים חמאה על חום בינוני ומתבלים את הביצה המוכה עם קמצוץ של מלח ופלפל. ברגע שהבועות נרגעו, מוסיפים ביצה מוכה, מחבת מתערבלת כך שהביצה מכסה את כל הקרקעית. כאשר ביצה יש להגדיר, אבל הוא עדיין קצת רטוב על החלק העליון, להחליק בעדינות על צלחת גדולה או מגש. פזר בייקון, בצל וצדפות בצד אחד של חביתה בעדינות לקפל את החצי השני של החביתה על פני המילוי. פיזור עם בצל ירוק ומגישים עם טוסט חמאה ובלאדי מרי.