קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי

בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי
בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: מוזלי, ביצי בראנץ ' בימי ראשון, ו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל כל צדפה בקמח, ואז ביצה, ואז קמח תירס, ושמורה עד מוכן לשימוש. מטגנים את הבייקון מעל חום בינוני במחבת גדולה עד בייקון מבושל לחלוטין וחום.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ולנקז על מגבת נייר ופעם מגניב מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים צדפות בפירורי לחם לשומן הבייקון שנותר במחבת ומבשלים עד שצדפות מוצקות וקמח התירס מתחיל להשחים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר צדפות מחבת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל למה שנשאר מהשמן במחבת (מוסיפים שמן צמחי נוסף במידת הצורך) ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת מחום בזהירות לנגב עם מגבת נייר, או לשטוף לחלוטין ולמקם בחזרה על החום. ממיסים חמאה על חום בינוני ומתבלים את הביצה המוכה עם קמצוץ של מלח ופלפל. ברגע שהבועות נרגעו, מוסיפים ביצה מוכה, מחבת מתערבלת כך שהביצה מכסה את כל הקרקעית. כאשר ביצה יש להגדיר, אבל הוא עדיין קצת רטוב על החלק העליון, להחליק בעדינות על צלחת גדולה או מגש. פזר בייקון, בצל וצדפות בצד אחד של חביתה בעדינות לקפל את החצי השני של החביתה על פני המילוי. פיזור עם בצל ירוק ומגישים עם טוסט חמאה ובלאדי מרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי