קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פודינג תאנים דביק וחם

פודינג תאנים דביק וחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג תאנים דביק חם. מנה אחת מכילה 2454 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 134 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פודינג תאנים, מאפינס פודינג תאנים, ו עוגיות חמאת פודינג פיגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את התאריכים, תאנים מיובשים ומים לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
תאריכיםתאריכים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר ו מחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
באמצעות מערבל יד, קרם חמאה וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הוסף את הביצים והכה היטב. מקפלים את הקמח, את תערובת פריד תאריך והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תאריכיםתאריכים
(קיבלר)(קיבלר)
7
שים את התערובת לתוך 4 חמאה, 1-כוס אישית ramekins, מילוי באמצע הדרך או מעט מתחת. מכניסים לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הכן את הרוטב על ידי ערבוב הסוכר, שמנת וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים עד הסוכר מתמוסס. להעלות את החום ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
הסר את ramekins מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות. ניתן להגיש את ramekin או unmolded על צלחת קטנה. עם סכין קיצוץ לחתוך צלב בחלק העליון של פודינג לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
יוצקים את הרוטב לתוך הצלב במרכז כל פודינג, ואז לשפוך יותר רוטב על puddings וזה מאפשר להשרות מעט. למעלה עם תאנים טריות וגלידת וניל או קצפת בכבדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
לימון גומילימון גומי
תאנים טריותתאנים טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מגישים חמים.

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)100 גרם או 7 כפות) חמאה, מרכך100 גרם או 7 כפות) חמאה, מרכך4ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, ציפוי ramekinsחמאה, ציפוי ramekins198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)200 גרם או 14 כפות) חמאה200 גרם או 14 כפות) חמאה71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)75 גרם שוקולד מריר, מגורד75 גרם שוקולד מריר, מגורד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים יבשים מגולענים תאריכיםקצוצים יבשים מגולענים תאריכים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתאנים מיובשות קצוצותתאנים מיובשות קצוצות2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4ריבס, קצוץ טרי או קפואתאנים טריות, לרבעים, לקישוטתאנים טריות, לרבעים, לקישוט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4ריבס, קצוץ טרי או קפואקצפת כבדה, אופציונליקצפת כבדה, אופציונלי5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עצמי עולהקמח עצמי עולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfineסוכר superfine4ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידת וניל, אופציונליתגלידת וניל, אופציונלית4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידה או קצפת, לקישוטגלידה או קצפת, לקישוט