תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג תאנים דביק חם. מנה אחת מכילה 2454 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 134 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פודינג תאנים, מאפינס פודינג תאנים, ו עוגיות חמאת פודינג פיגי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את התאריכים, תאנים מיובשים ומים לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תאנים מיובשות
תאריכים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר ו מחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
באמצעות מערבל יד, קרם חמאה וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הוסף את הביצים והכה היטב. מקפלים את הקמח, את תערובת פריד תאריך והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
תאריכים
(קיבלר)
7
שים את התערובת לתוך 4 חמאה, 1-כוס אישית ramekins, מילוי באמצע הדרך או מעט מתחת. מכניסים לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הכן את הרוטב על ידי ערבוב הסוכר, שמנת וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים עד הסוכר מתמוסס. להעלות את החום ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
הסר את ramekins מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות. ניתן להגיש את ramekin או unmolded על צלחת קטנה. עם סכין קיצוץ לחתוך צלב בחלק העליון של פודינג לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
יוצקים את הרוטב לתוך הצלב במרכז כל פודינג, ואז לשפוך יותר רוטב על puddings וזה מאפשר להשרות מעט. למעלה עם תאנים טריות וגלידת וניל או קצפת בכבדות.