קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: שיבולת שועל וברים תאריך

בראנץ ' יום ראשון: שיבולת שועל וברים תאריך
אם יש לך קינמון טחון, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים מים, תאריכים וסוכר 1/4 כוס בסיר מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד התאריכים רכים ונוזל מעובה, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מערבבים קמח, סוכר חום, שיבולת שועל מגולגלת, קינמון טחון, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. באמצעות האצבעות שלך או חותך מאפה לשלב חמאה עם מרכיבים יבשים עד הבצק היבש נוצר (בין ציפוי קרמבל וקרום העוגה).
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
חמאה 8-על ידי 8 אינץ צלחת אפייה ולחץ חצי קרום תערובת לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
יוצקים תערובת תאריך מעל, ולאחר מכן נותר תערובת הקרום בעדינות לחיצה על הקרום העליון למקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תאריכיםתאריכים
6
אופים עד הקצוות מתחילים חום והמרכז הוא זהב, כ 40 דקות. לאפשר מעט קריר, לחתוך לתוך ברים בעוד עדיין חם.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק