קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: שיבולת שועל וברים תאריך

בראנץ ' יום ראשון: שיבולת שועל וברים תאריך
אם יש לך קינמון טחון, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים מים, תאריכים וסוכר 1/4 כוס בסיר מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד התאריכים רכים ונוזל מעובה, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מערבבים קמח, סוכר חום, שיבולת שועל מגולגלת, קינמון טחון, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. באמצעות האצבעות שלך או חותך מאפה לשלב חמאה עם מרכיבים יבשים עד הבצק היבש נוצר (בין ציפוי קרמבל וקרום העוגה).
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
חמאה 8-על ידי 8 אינץ צלחת אפייה ולחץ חצי קרום תערובת לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
יוצקים תערובת תאריך מעל, ולאחר מכן נותר תערובת הקרום בעדינות לחיצה על הקרום העליון למקום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תאריכיםתאריכים
6
אופים עד הקצוות מתחילים חום והמרכז הוא זהב, כ 40 דקות. לאפשר מעט קריר, לחתוך לתוך ברים בעוד עדיין חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד