קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: שרימפס Arepas

בראנץ ' יום ראשון: שרימפס Arepas
אם יש לך שמן צמחי, שאלוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה, ארפות עם סלמון וחסילונים (Arepas con Salmon y Camarones), ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים masarepa ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב. לאט לאט לשפוך מים חמים לתוך masarepa, ערבוב עם מזלג עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להתגלגל לתוך בול עץ, לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
לאחר arpas, יש נח לחלק לשניים, ולאחר מכן לחלק כל חצי ל 8 חתיכות. צורה לתוך צילינדרים קצרים (כמו דיסקית הוקי) ואז לעטוף בנפרד בניילון נצמד אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת או מחבת על חום בינוני-גבוה וצורב כל arepa עד רק מתחיל חום, ולאחר מכן להעביר לתנור. אפשר לאפות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בעוד ארפות בתנור, להכין שרימפס על ידי חימום שמן במחבת מעל חום גבוה בינוני, להוסיף שאלוט, ומבשלים עד תחילת לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
8
מוסיפים שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומתחילים להיות המשרד, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. לאחר שארפס מבושל, מפוצל וממולא בשרימפס וכל או כל הקישוטים האופציונליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה