בראנץ ' יום ראשון: שרימפס Arepas
אם יש לך שמן צמחי, שאלוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה, ארפות עם סלמון וחסילונים (Arepas con Salmon y Camarones), ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים masarepa ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב. לאט לאט לשפוך מים חמים לתוך masarepa, ערבוב עם מזלג עד הבצק מגיע יחד.
להתגלגל לתוך בול עץ, לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח 20 דקות.
לאחר arpas, יש נח לחלק לשניים, ולאחר מכן לחלק כל חצי ל 8 חתיכות. צורה לתוך צילינדרים קצרים (כמו דיסקית הוקי) ואז לעטוף בנפרד בניילון נצמד אם לא באמצעות מיד.
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת או מחבת על חום בינוני-גבוה וצורב כל arepa עד רק מתחיל חום, ולאחר מכן להעביר לתנור. אפשר לאפות במשך 20 דקות.
בעוד ארפות בתנור, להכין שרימפס על ידי חימום שמן במחבת מעל חום גבוה בינוני, להוסיף שאלוט, ומבשלים עד תחילת לרכך, כ 4 דקות.
מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומתחילים להיות המשרד, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. לאחר שארפס מבושל, מפוצל וממולא בשרימפס וכל או כל הקישוטים האופציונליים.