קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: שרימפס Arepas

בראנץ ' יום ראשון: שרימפס Arepas
אם יש לך שמן צמחי, שאלוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה, ארפות עם סלמון וחסילונים (Arepas con Salmon y Camarones), ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים masarepa ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב. לאט לאט לשפוך מים חמים לתוך masarepa, ערבוב עם מזלג עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להתגלגל לתוך בול עץ, לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
לאחר arpas, יש נח לחלק לשניים, ולאחר מכן לחלק כל חצי ל 8 חתיכות. צורה לתוך צילינדרים קצרים (כמו דיסקית הוקי) ואז לעטוף בנפרד בניילון נצמד אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת או מחבת על חום בינוני-גבוה וצורב כל arepa עד רק מתחיל חום, ולאחר מכן להעביר לתנור. אפשר לאפות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בעוד ארפות בתנור, להכין שרימפס על ידי חימום שמן במחבת מעל חום גבוה בינוני, להוסיף שאלוט, ומבשלים עד תחילת לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
8
מוסיפים שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומתחילים להיות המשרד, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. לאחר שארפס מבושל, מפוצל וממולא בשרימפס וכל או כל הקישוטים האופציונליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה