קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן וניל בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לחם צרפתי וניל בורבון. והוא מספק כ 4 מנות . ארוחת הבוקר הזאת 556 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו סירופ מייפל, סינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות, בראנץ ' יום ראשון: כליות ממולאות על טוסט, ו בראנץ ' יום ראשון: חביתה צרפתית כפרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מגש ovenproof או או תבנית אפייה עם מתלה קירור על גבי זה לתוך התנור, ולהפוך את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את החלב, שמנת, ביצים, תמצית וניל, תרמיל, וזרעים, הקינמון, ובורבון בצלחת רחבה, רדודה (צלחת עוגה עובדת נהדר)
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מחממים מחבת יצוק גדולה או לא מקל או מחבת על אש בינונית-נמוכה במשך דקה או 2, ולאחר מכן משמנים את המחבת עם כפית או יותר חמאה, או, אם אתה מעדיף, שמן. כאשר החמאה מתחילה לרחוש (או, אם אתה מחליף שמן, כאשר הוא מחליק בקלות מצד לצד) להפוך את החום עד מגע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לטבול את הלחם לתוך הבלילה, ציפוי קל בכל צד, ואז בעדינות לנער את כל הבלילה עודף ולשים את הלחם המוכה ישירות לתוך המחבת שחומם מראש. מבשלים את הטוסט הצרפתי 5 עד 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם או פעמיים, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים מנות מוגמרות של טוסט למגש בתנור. חזור עם פרוסות הלחם שנותרו, הוספת חמאה או יותר שמן למחבת לפי הצורך. שימו את צלחות ההגשה בתנור כדי להתחמם לפני הוספת האחרון של הבלילה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אתה יכול להגיש את הטוסט הצרפתי מיד, או להחזיק אותו עד 30 דקות ללא כל השפלה גדולה באיכות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים עם סירופ מייפל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה