קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות

בראנץ ' ראשון: לחם מטוגן עם חמוציות
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראנץ ' יום ראשון: כליות ממולאות על טוסט, בראנץ ' יום ראשון: חביתה צרפתית כפרית, ו בראנץ ' ראשון: טוסט עם מרמלדה קומקווט וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 9 על 13 אינץ תבנית אפייה. פורסים לחם ל-10 פרוסות ומפיצים צד אחד של כל פרוסה ברוטב חמוציות. סדר לחם חופף בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מערבבים חלב, שמנת, סוכר וסירופ מייפל. מערבבים עד הסוכר מומס. מקציפים ביצים בקערה נפרדת עד חלמון והלבנים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים ביצים מוכות לתערובת חלב / שמנת ושופכים על לחם. לכסות ולתת לשבת בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מחממים תנור ל 350 מעלות ואופים לחם צרפתי שנחשף במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים עם רוטב חמוציות וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה