בראנץ ' ראשון: פנקייק קמח תירס עם דבש, מלח ופלפל שחור סדוק
אם יש לכם סודה לשתיה, גרעיני תירס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראנץ ' ראשון: פנקייק אפרסק, בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, ו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק חמאה כתומה כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח תירס ודבש בקערה חסינת חום, מרתיחים מים ומוסיפים לתערובת דבש/קמח תירס. לכסות ולתת לשבת במשך עשר דקות.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח עד בשילוב. במיכל נפרד, להכות ביצה וחלב יחד. לאחר תערובת קמח תירס ישב במשך עשר דקות, לשלב מרכיבים רטובים ויבשים לקפל קמח תירס מרוכך.
הוסף כמות רצויה של גרעיני תירס קפוא.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה. ממיסים 1/2 כף חמאה על מחבת, ומוסיפים 3 כפות של הבלילה עבור כל פנקייק (הקפד להשאיר מקום להפצה). כאשר בועות מתחילות להופיע, פנקייק מוכן להעיף. חזור עם הבלילה שנותרה עד שכל הפנקייקים מבושלים.
מגישים פנקייק אלה עם טפטוף של דבש, פלפל שחור סדוק ומלח ים גס.