בראנץ ' ראשון: פריטטה אורז אדום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בראנץ ' ראשון: פריטטה אורז אדום יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. אם יש לך אורז, מרק עוף, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו בראנץ ' ראשון: ריקוטה פריטטה, יום ראשון בראנץ ' לאפות, ו בראנץ ' ראשון: Tortière (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425°. בסיר בינוני על אש בינונית, מטגנים את הבייקון עד מוצק ובקושי פריך, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז ואת לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך דקה או שתיים, עד ריחני מעט שקוף.
מוסיפים את המרק או מים, עגבניות, פתיתי פלפל, pimentón, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים לשלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהפוך את הלהבה נמוכה ככל האפשר. מבשלים כ -20 דקות, עד שהאורז רך אבל עדיין רך. אם לא מרק, להוסיף יותר מרק או מים כף בכל פעם.
יוצקים את האורז מבושל לתוך צלחת אפייה 8 x 8 ואופים על המדף האמצעי של התנור במשך 15-25 דקות, או עד שכל הנוזל נספג. בשלב זה, אתה יכול להמשיך לשלב הבא או לקרר ולקרר את האורז.
תחמם את המטגן שלך. להמיס כף חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof ומערבבים כשליש מהאורז שלך. מקציפים את הביצים במלח ופלפל. כאשר האורז מחומם דרך, מוסיפים את הביצים למחבת ומערבבים במהירות לשלב את האורז והביצים באופן שווה. להפוך את החום בינוני נמוך ומבשל, סיבוב המחבת מדי פעם, עד פריטטה התחמם סביב הקצוות, על 10 דקות.