ברביקיו בקר
ברביקיו בקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם לחמניות סנדוויץ', רוטב ברביקיו, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. נסו ברביקיו בקר, בשר ברביקיו, ו מקלות בקר ברביקיו עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים את הצלי לרבעים; מניחים ב -5 קילו משומן. סיר איטי. בקערה גדולה שלבו את רוטב הברביקיו, השימורים, הפלפל הירוק, הבצל, החרדל והסוכר החום; יוצקים מעל צלי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים צלי ופורסים דק; מחזירים בשר לסיר איטי ומערבבים בעדינות. מכסים ומבשלים 20-30 דקות יותר. שומן רזה מרוטב.
מגישים בשר ורוטב על לחמניות.