ברים בראוני ברודווי הוא קינוח המגיש 30. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 12%. מתכונים דומים: קוקטייל האליבי של ברודווי, קאפקייקס וניל בנושא אוקיינוס ל "הכל הולך" של ברודווי, ו בראוני קסם ברים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה קטנה, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
בסיר גדול על אש בינונית ממיסים חמאה ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסירים מהאש ומצננים. מערבבים ביצים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
4
מוסיפים סוכר, קמח, אבקת אפייה ואגוזים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
אגוזים
5
מורחים בלילה בגודל 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מורחים מילוי על הבלילה. לציפוי, בקערה קטנה, שלבו שוקולד צ ' יפס ואגוזים; מפזרים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
מורחים
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
אופים 28 דקות או עד שכמעט מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מפזרים מרשמלו; אופים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
לציפוי, בסיר גדול מחממים חמאה, חלב, גבינת שמנת ושוקולד עד להמסה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שוקולד
ציפוי
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים. מזלפים מיד מעל מרשמלו. מצננים היטב; חותכים לסורגים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.