ברווז בגריל חזה קלאב פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז בגריל חזה מועדון פניני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 846 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של פניני שמח יש 235 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם תינוק ארוגולה, מיונז, עור על חזה ברווזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, סלט חזה ברווז בגריל, ו חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני לחום בינוני-נמוך. * עם סכין חדה, להבקיע את שכבת השומן על שדי הברווז על ידי חיתוך בזהירות דרכו עד שאתה מכה את הבשר (לא לחתוך את הבשר). הפוך כמה פרוסות, על סנטימטר זה מזה, בתבנית crosshatch.לתבל את הברווז בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.פתח את מכסה יצרנית פניני ולהניח אחד או שני השדיים ברווז על הגריל (עבודה בקבוצות אם רק אחד יתאים) בצד העור למטה. השארת המכסה פתוח, גריל הברווז עד הרבה שומן יש שניתנו ואת העור הוא השחמה ופריך, 6 עד 7 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את השד (ים) מעל ולסגור את המכסה. גריל עוד 3 עד 4 דקות עד הבשר מבושל דרך לטמפרטורה פנימית של 150 ° F.
מורחים כמה כפיות מיונז על פרוסת לחם אחת. מעל זה עם שתי פרוסות של בייקון, 1/4 של הברווז, קומץ קטן של ארוגולה, כמה פרוסות של עגבניות וכמה פרוסות של ברי. סגור את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.גריל פניני עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.