ברווז מזוגג משמש
ברווז משמש מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. אם יש לך חמאה, חזה ברווז, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. מתכונים דומים: דבש Crockpot וברווז מזוגג משמש, חזה ברווז עם צ'אטני משמש, ו ברווז, משמש ואורן אגוז פסטילה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה. חום את השדיים ברווז צד העור למטה במשך כ 2 דקות מבלי לנער את המחבת. הפוך ומבשל בצד השני במשך 2 דקות נוספות.
הסר לתבנית אפייה ואפה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
להעביר את שדי הברווז ללוח חיתוך ולהניח בצד לנוח.
באמצעות אותה מחבת אתה מבושל הברווז ב, לטגן את הבצל, על אש בינונית, עד חום זהוב.
מוסיפים את משמשים קצוצים, חומץ תפוחים תפוחים, ציר עוף ויין לבן. לבשל עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס עם מעט מים קרים כדי ליצור תרחיף. לאט להוסיף אותו לתערובת משמש, ערבוב כל הזמן עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
אפשר לבשל עד שהטעם הדבק נעלם, בערך 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בטרגון ואת 3 כפות הנותרים של חמאה.
חתוך את שד הברווז על דעה קדומה.
להניח קצת רוטב על הבסיס של כל צלחת הגשה לבנה העליון עם הברווז. כפית קצת יותר רוטב על הברווז ומגישים.