ברווז סיני פריך עם אפרסקים
ברווז סיני פריך עם אפרסקים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 444 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם ברווז, אורז יסמין בצל באביב, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), חזה ברווז עם אפרסקים טרגון, ו אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל.
הוראות
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
לדקור את עור הברווז בכל רחבי עם מזלג לא ללכת עמוק מדי או שאתה לנקב את הבשר במקום ולאבד את כל המיצים במהלך הבישול. לדחוף את כל האפרסק לתוך חלל הברווזים, לדחוף בצורה מסודרת כל שומן עודף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט. באמצעות עלי ומרגמה, לטחון יחד את חמשת התבלינים הסיניים, פלפל סצ ' ואן ומלח ים. לשפשף על כל הברווז ולשבת, השד בצד למטה, על מתלה בדיל קלייה. צלוי במשך 3 שעות.
בינתיים, לשים את האפרסקים, לחתוך בצד למעלה, בצלחת ovenproof snug-ish.
מערבבים את הדבש, חומץ, שמן שומשום, זנגביל והויסין עם 3 כפות מים.
לשפוך על האפרסקים, ואז לפזר על זרעי שומשום.
הרם את הברווז מהתנור ולנקז כל שומן בפח. הפעל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולהפוך את הברווז מעל אז זה עכשיו השד בצד למעלה. צלי במשך 30 דקות יותר, עם האפרסקים על המדף למטה, עד שהברווז חום ופריך והאפרסקים רכים.
מגישים עם אורז יסמין בצל אביב מגורר.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.