ברווז סיני פריך עם אפרסקים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 444 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם ברווז, אורז יסמין בצל באביב, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), חזה ברווז עם אפרסקים טרגון, ו אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל.
הוראות
1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לדקור את עור הברווז בכל רחבי עם מזלג לא ללכת עמוק מדי או שאתה לנקב את הבשר במקום ולאבד את כל המיצים במהלך הבישול. לדחוף את כל האפרסק לתוך חלל הברווזים, לדחוף בצורה מסודרת כל שומן עודף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט. באמצעות עלי ומרגמה, לטחון יחד את חמשת התבלינים הסיניים, פלפל סצ ' ואן ומלח ים. לשפשף על כל הברווז ולשבת, השד בצד למטה, על מתלה בדיל קלייה. צלוי במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הרם את הברווז מהתנור ולנקז כל שומן בפח. הפעל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולהפוך את הברווז מעל אז זה עכשיו השד בצד למעלה. צלי במשך 30 דקות יותר, עם האפרסקים על המדף למטה, עד שהברווז חום ופריך והאפרסקים רכים.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.