קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז סיני פריך עם אפרסקים

ברווז סיני פריך עם אפרסקים
ברווז סיני פריך עם אפרסקים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 444 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם ברווז, אורז יסמין בצל באביב, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), חזה ברווז עם אפרסקים טרגון, ו אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל.

הוראות

1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לדקור את עור הברווז בכל רחבי עם מזלג לא ללכת עמוק מדי או שאתה לנקב את הבשר במקום ולאבד את כל המיצים במהלך הבישול. לדחוף את כל האפרסק לתוך חלל הברווזים, לדחוף בצורה מסודרת כל שומן עודף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט. באמצעות עלי ומרגמה, לטחון יחד את חמשת התבלינים הסיניים, פלפל סצ ' ואן ומלח ים. לשפשף על כל הברווז ולשבת, השד בצד למטה, על מתלה בדיל קלייה. צלוי במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברווז שלםברווז שלם
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
בינתיים, לשים את האפרסקים, לחתוך בצד למעלה, בצלחת ovenproof snug-ish.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
4
מערבבים את הדבש, חומץ, שמן שומשום, זנגביל והויסין עם 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לשפוך על האפרסקים, ואז לפזר על זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
6
הרם את הברווז מהתנור ולנקז כל שומן בפח. הפעל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולהפוך את הברווז מעל אז זה עכשיו השד בצד למעלה. צלי במשך 30 דקות יותר, עם האפרסקים על המדף למטה, עד שהברווז חום ופריך והאפרסקים רכים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם אורז יסמין בצל אביב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אורז יסמיןאורז יסמין

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.