ברווז עם שוקולד: Anatran al Cioccolato עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1549 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, גזר, ברווז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Salame al Cioccolato (סלמי שוקולד), Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי.
הוראות
1
מחממים סיר 12 עד 14 אינץ ' על חום בינוני. כאשר המחבת חמה, להוסיף את חתיכות ברווז, צד העור למטה. עור הברווז יספק יותר ממספיק שומן להשחמה מבלי להוסיף עוד שמן. לבשל, מדי פעם לשפוך עודף שומן בזהירות, עד חום זהוב, על 8 דקות לכל צד.