ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש 
 זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. נסו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי, ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו רגל צולה של כבש עם רוטב דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות : 
1 גבינת פרמזן מגוררת שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה) 1 אוראו ממולאים כפולים פלפל שחור, מרוסק, בתוספת פלפל טחון טרי לפי הטעם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גזר קצוץ גס 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר דובדבנים יבשים, או חמוציות מיובשות 794 פלפל האבנרו מרק עוף דל נתרן 2 קרום: פירורי קרקר גרהם עמילן תירס מעורבב עם 2 tbsps מים 12 sprigs טימין טרי, או 1/2 כפית מיובשים Giblet מלאי ורוטב דובדבן 12 ציפורן שום, קלופים 4 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) שמן זית כתית מעולה, מחולק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ גס 8 קצת קישואים קצוצים פלפל טחון טרי, לפי הטעם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר נמל tawny, או נמל ruby 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מלח, או לפי הטעם 2 קרום: פירורי קרקר גרהם פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 כוס גריסי פנינה לבנים