קושימומחה
מוכן ב88 שעות
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב צדפות

ברווז צלוי עם רוטב צדפות
ברווז צלוי עם רוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2994 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 252 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 88 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ו ברווז ואויסטר גאמבו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הברווז, השד בצד למטה, על קרש חיתוך באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך את צד 1 של עמוד השדרה, החל בזנב או אפו של האפיפיור, כל הדרך למעלה. סובב את הציפור סביב לחתוך בחזרה את הצד השני של עמוד השדרה, להיזהר לא לחתוך לתוך הירך. לחץ על הציפור כדי לשטח ולעשות חתך רדוד דרך עצם החזה כדי לשטח עוד יותר את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הסר את דש הצוואר וכל כיסים נוספים של שומן. הפוך את הברווז, צד השד למעלה, ולעשות חתך ארוך בעור ושומן של כל שד, וודא לא לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מפזרים את שני צידי הברווז במלח הכשר ומניחים את הברווז, את צד השד למעלה, על מחבת מטלית. בשורה התחתונה של המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שים את הברווז, חשוף, על המדף התחתון של המקרר במשך 3 עד 4 ימים או עד העור יבש ומגיע עקביות קלף קרוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אם יש עדיין מלח גלוי, לצחצח אותו.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הסר את מגבות הנייר מהחלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את המחבת באמצע התנור וצלה במשך 30 דקות. סובב את המחבת 180 מעלות ולהמשיך לבשל עד שהירך מגיעה לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, כ -30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את הברווז מהתנור והגדל את החום ל 450 מעלות F. לאחר שהתנור הגיע לטמפרטורה, החזר את הברווז לתנור וצלה עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את החלק העליון של מחבת broiler, עם הברווז עדיין על זה, ולשים אותו על מחבת סדין לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
יוצקים את שומן הברווז מתחתית המחבת, למדוד 1/4 כוס, ושומרים את השאר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הקטנת חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
שים את מחבת broiler על הכיריים מעל חום בינוני ולהוסיף את 1/4 כוס השומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
15
מוסיפים את הבצלים, הסלרי, המלח והפלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים והסלרי שקופים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
16
בינתיים, לשלב את לחם התירס, קרקרים צדפות, טימין, מרווה, ביצים, צדפות והאלכוהול שלהם בקערת ערבוב גדולה ולהשתמש בידיים שלך לערבב היטב, לשבור את הצדפות כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקרליקר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(קיבלר)(קיבלר)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
17
מוסיפים את תערובת הבצל והסלרי לקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
18
העבר את הרוטב בחזרה למחבת המטגן והתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
19
שים את הרוטב על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מעבירים את הברווז למגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם