קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

ברווז צרוב ברוטב תאנה

ברווז צרוב ברוטב תאנה
ברווז צרוב ברוטב תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את סקאליון, תאנים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את שדי הברווז בתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה. בקערה, להקציף 2 כפות כל שמן זית וחומץ עם דבש, בצל ירוק, אורגנו, מרווה, 2 שיני שום טחון, 1 כפית של טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית של allspice.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את המרינדה על שדי הברווז ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות, פונים לאחר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את היין, מרק ובצל עם השום הנותר, הסוכר, גרידה, 1/2 כפית של הקורנית וקמצוץ של allspice. מביאים לרתיחה ומוסיפים את התאנים. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ומבשלים עד התאנים הם רק רך, על 25 דקות. תשליך את ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מחית שליש מתערובת התאנה במעבד מזון, ואז לחזור לסיר. מערבבים את 1/2 הנותרים כפית של טימין ו 3 כפות של חומץ ועונה עם מלח; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר את הברווז מן המרינדה; יבש טפיחה. מתבלים קלות במלח. בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, מחממים 2 כפות של שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את הברווז למחבתות, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות. הפעל, להפחית את החום בינוני לבשל עד בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז באלכסון ומגישים עם רוטב התאנה
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך