קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווזון ממולא

ברווזון ממולא
אם יש לכם בערך שעתיים ו-5 דקות לבלות במטבח, ברווזון ממולא עשוי להיות מתכון צמחוני מעולה לביוב או לקטו שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 441 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פתיתי פטרוזיליה, צימוקים, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים באמת אהבו את התוספת הזו. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . ציון זה די טוב. קונכיות ממולאות צמחוניות , קונכיות ענקיות ממולאות או מניקוטי , וקונכיות ממולאות בבקר ובברוקולי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
2
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מוסיפים את קוביות הלחם, האורז, הבזיליקום, הרוזמרין, המרווה, פתיתי הפטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יוגבינת טאלג'יו
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הצימוקים, הפקאנים ומספיקה מרק להרטבה; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מפזרים את יתרת המלח על חלל הברווז. ממלאים קלות את תערובת הלחם לתוך הברווז.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ברווזברווז
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
7
מניחים את החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה שטוחה. דוקרים היטב את העור בעזרת מזלג.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
אופים, ללא מכסה, ב-350 מעלות צלזיוס במשך שעה ושלושה עד שעתיים או עד שמדחום בשר יראה 180 מעלות לברווז ו-165 מעלות למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווזברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
סננו את השומן המצטבר במהלך הצלייה. כסו את הברווז בנייר כסף והניחו לו לעמוד 20 דקות לפני הוצאת המילוי ופריסת הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ