ברווזון צלוי פשוט
ברווזון צלוי פשוט עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 9 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, ברווזון ביתי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ברווזון ממולא, ו סלט הברווזון המכוער.
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. לשטוף ברווז תחת מים קרים; טפיחה יבשה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות לדחוף את היד בין העור לבין הבשר.
שלב חמש-spice אבקת 1 כפית מלח.
מפזרים תערובת תבלינים תחת עור משוחרר; לשפשף לתוך חלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת ברווזון.
מורחים מלח סלעים בתחתית מחבת צלייה רדודה.
מניחים את הברווזון, השד בצד למעלה, על סלע מלח. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר ב-לחלק בשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 500 במשך 45 דקות או עד המדחום מגיע 18
לכסות ברווזון רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר עור לפני ההגשה.
מקשטים עם עשבי תיבול טריים, אם תרצה.