ברוסקטה בייקון הטובה ביותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את ברוסקטן הבייקון הטוב ביותר. מתכון זה מכין 32 מנות עם 65 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, לחמניות ג'בטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. בגט ברוסקטה בייקון, ברוסקטה בייקון גבינה, ו ברוסקטה בייקון גבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
פיצול לחמניות לשניים; חותכים כל חצי לרבעים. מברישים קלות את שני הצדדים בשמן.
מניחים ב -15 אינץ ' ללא שומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את העגבניות, המלח והפלפל.
מעל כל חתיכת לחם קלוי עם בייקון, תערובת עגבניות, גבינה ובזיליקום; מזלפים ויניגרט.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
ניתן לשלב ברוסקטה עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.